Sidebar

Preview no longer playing

2 years 3 months ago #3052 by KristalAudio
Preview no longer playing was created by KristalAudio
Hi again Gord,

The preview on my products is no longer working...

See for instance: kristalaudio.com/index.php/music/childre...sejo-tevelis-i-miska

I've tried to inspect the element, and the error message I get is:
"Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()"

And then the link to the preview is very long and strange, for example:
kristalaudio.com/?option=com_ajax&module...-i-miska-preview.mp3

Whereas in the backend of MyMuse the preview path is: /home/krist602/public_html/kristalaudio.com/images/A_MyMusePreviews/children-s/isejo-tevelis-i-miska/

I was using a component called Extra Watch to track visitors. I have tried uninstalling the component in hopes of rectifying the situation, but it didn't work. (I hope I uninstalled all instances.)

Not sure what else to do... Any thoughts?

Kind thanks,
Kristina 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago #3053 by gfisch
Replied by gfisch on topic Preview no longer playing
When I try to play the preview directly

https://kristalaudio.com//images/A_MyMusePreviews/children-s/isejo-tevelis-i-miska/01-isejo-tevelis-i-miska-preview.mp3

I get redirected to

kristalaudio.com/?option=com_ajax&module...-i-miska-preview.mp3

And the page says:
LogicException: Module mod_extrawatch_agent is not published, you do not have access to it, or it's not assigned to the current menu item.

Seems to be something with mod_extrawatch.

El Gordo
Mymusinator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago #3056 by KristalAudio
Replied by KristalAudio on topic Preview no longer playing
Thanks for taking a look, Gord.

Yeah, I guess it's an issue with Extra Watch. 

Still stumped as to how to resolve it...

Will keep trying...

Kristina

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.216 seconds
Powered by Kunena Forum